facade

Blomster og bårebuketter

Blomster & bårebuketter til begravelser

Leder du efter blomster til en begravelse eller bisættelse? Så kan du her hos Vejgaard Begravelsesforretning finde et stort udvalg af forskellige blomsterbuketter og dekorationskranse til både begravelse og bisættelse.

Med en smuk krans eller begravelsesbuket får du sagt et sidste farvel til den afdøde på en respektfuld måde – helt uden ord.

Vi har fast blomsterdekoratør

Igennem livet giver vi blomster til hinanden i forbindelse med en række af ceremonier, som markerer nogle vigtige milepæle i livet. Om det så er livets begyndelse til barnedåben, når vi giver præstens vores samtykke til konfirmationen, eller når vi siger ja til hinanden til bryllupsceremonien, så markerer vi det med blomster. Dette gælder også for livets svære afslutning, hvor vi tager vores afsked med en buket af den afdødes yndlingsblomster.

Her i forretningen finder du mere end blot den traditionelle grankrans, og hos vores faste blomsterdekoratør kan du få udformet den helt rette begravelsesbuket eller båredekoration efter den afdødes personlighed og stil. Var den afdøde eksempelvis glad for motorcykler, kan vores dekoratør også udforme en krans af gran som en motorcykel.

Er der et citat, som betød meget for den afdøde, kan du naturligvis også få bundet en silkebånd om buketten eller båredekorationen med citatet.

Tag kontakt

Hvis du ønsker hjælp til at finde den rette begravelsesbuket eller båredekoration din begravelse eller bisættelse, er du mere velkommen til at kontakte os på telefon 98 12 80 13, eller du kan sende os en mail på wjgreibe@mail.dk, så vil vi vende tilbage på din henvendelse. Vi har afdelinger i Aalborg, Arden, Storvolde og Løgstør, og dækker hele Nordjylland og Himmerland.

 

Udvalg af blomster