facade

Begravelse i Aalborg, Himmerland og resten af Nordjylland

Lokal begravelseshjælp i Himmerland og Nordjylland

Skal du bruge hjælp til planlægning og afholdelse af en begravelse?

Hos Vejgaard Begravelsesforretning har vi mange års erfaring med at sikre, at begravelser og bisættelser forløber respektfuldt og planmæssigt. Vi tager hånd om alt det praktiske; kister, urner, bårebuketter, gravsted, kontakt til stenhugger og forberedelser med kirken, anmeldelse af dødsfald, transport, og hvad du ellers måtte have brug for.

Vi har afdelinger i Aalborg, Arden, Storvolde og Løgstør og kan derfor hjælpe med begravelse i det meste af Nordjylland og Himmerland.

Hele vejen igennem forløbet stiller vi vores erfaring til rådighed, og vi bidrager med støtte, hjælp og rådgivning. Vi sørger for, at dem der skal høres i forløbet bliver hørt, og vi forsøger således at bane vej for, at du kan fokusere på det væsentligste - nemlig at bearbejde sorgen på din egen måde og i dit eget tempo. Resten kan du trygt overlade til os.

Vi er hele tiden klar til at tage højde for dine ønsker om alt fra kisten og blomsterne, til transport og planlægning. Her på hjemmesiden kan du danne dig et overblik over vores udvalg af kister og urner, og se om du har nogle præferencer i forhold til dette. Hvis du har særlige forespørgsler bestræber vi os naturligvis også på at imødekomme disse.

Vejgaard Begravelsesforretning

Hadsundvej 24, 9000 Aalborg
Tlf.: 98 12 80 13

Arden Begravelsesforretning

Vestergade 3, 9510 Arden
Tlf.: 98 56 11 76

Terndrup Begravelsesforretning

Løgtagervej 25, 9280 Storvorde
Tlf.: 98 33 62 55

Winie Juels Begravelsesforretning

Løgtagervej 25, 9280 Storvorde
Tlf.: 98 31 37 00

Midtfjord Begravelsesforretning

Købmagergade 47, 9670 Løgstør
Tlf.: 98 67 17 11

Den Lokale i Hadsund

Løgtagervej 25, 9280 Storvorde
Tlf.: 98 57 17 00

I familiens varetægt siden 1965

Vejgaard Begravelsesforretning blev overtaget af Ib Juel tilbage i 1965, og forretningen har siden været i familiens varetægt. I 1988 overtog Winie Juel forretningen, og det er fortsat hende som driver Vejgaard Begravelsesforretning. Vi har gennemgået to større udvidelser i hhv. 1997 og 2004, og har nu afdelinger i Sejlflod, Midtfjord, Arden, Terndrup og Hadsund, foruden naturligvis den oprindelige forretning i Vejgaard.

På trods af at vores forretning er blevet væsentligt udvidet, er det fortsat de samme værdier som dominerer på tværs af afdelingerne; tålmodighed, respekt og værdighed.

Kontakt os

Vores telefon er åben 24 timer i døgnet, så vi står altid klar til at besvare din henvendelse, hvad enten du ønsker at vi skal varetage en begravelse, eller blot har brug for rådgivning og støtte i en hård tid. Tag derfor endeligt kontakt på tlf. 98 12 80 13 eller pr. mail på wjgreibe@mail.dk.

Vi dækker et større område omring Aalborg samt Mariager og har desuden afdelinger spredt ud i såvel Himmerland som Nordjylland.