facade

Bisættelse i Aalborg, Himmerland og resten af Nordjylland

Få professionel hjælp til bisættelsen

Er du pårørende til et dødsfald, og skal du bruge hjælp til planlægning og afholdelse af en bisættelse?

Hos Vejgaard Begravelsesforretning har vi mange års erfaring med at sikre, at bisættelser forløber respektfuldt og planmæssigt. Vi har en dyb forståelse for, at en bisættelse ikke kan gøres om, og behandler derfor hver enkelt bisættelse med den fornødne tålmodighed.

Vi har afdelinger i Aalborg, Arden, Storvolde og Løgstør og kan derfor hjælpe med bisættelse i det meste af Nordjylland og Himmerland.

Vi stiller gerne vores erfaring til rådighed hele vejen igennem forløbet, og vi forsøger at bane vej for, at du kan fokusere på det væsentligste; nemlig at bearbejde sorgen på din egen måde og i dit eget tempo. Alt det praktiske kan du trygt overlade til os. Vi anmelder dødsfaldet, tager kontakt til kirken og planlægger bisættelsen, kontakter stenhuggeren, arrangerer et gravsted, hjælper dig med at finde den rigtige urne, bestiller blomster, varetager transporten og alt hvad du ellers måtte have brug for.

Det er meget individuelt, hvor meget man ønsker at medvirke i planlægningen. For os er udgangspunktet, at alle dem der skal høres bliver hørt, og at du får mulighed for at medvirke i alt hvad du ønsker at medvirke i. Her på hjemmesiden kan du eksempelvis danne dig et overblik over vores udvalg af urner og blomsterdekorationer.

Hvis du synes at det virker uoverskueligt, kan du trygt overlade en del af beslutningerne til os. Vi har den fornødne erfaring til at sikre en værdig og respektfuld bisættelse, også selvom du måske ikke er med i alle detaljerne.

Vejgaard Begravelsesforretning

Hadsundvej 24, 9000 Aalborg
Tlf.: 98 12 80 13

Arden Begravelsesforretning

Vestergade 3, 9510 Arden
Tlf.: 98 56 11 76

Terndrup Begravelsesforretning

Løgtagervej 25, 9280 Storvorde
Tlf.: 98 33 62 55

Winie Juels Begravelsesforretning

Løgtagervej 25, 9280 Storvorde
Tlf.: 98 31 37 00

Midtfjord Begravelsesforretning

Købmagergade 47, 9670 Løgstør
Tlf.: 98 67 17 11

Den Lokale i Hadsund

Løgtagervej 25, 9280 Storvorde
Tlf.: 98 57 17 00

Begravelsesforretning siden 1965

Vejgaard Bedemandsforretning har været i familiens varetægt siden 1965, hvor forretningen blev overtaget af Ib Juel. Han drev Vejgaard Bedemandsforretning helt op til 1988, hvor forretningen overgik til Ibs datter – den nuværende ejer Winie Juel. Dermed er der tale om en virksomhed præget af mange års erfaring, og som hele vejen igennem virksomhedens levetid har haft en dyb respekt for bedemandshvervet og den alvor det medfører.

Tag kontakt

Vores telefon er åben 24 timer i døgnet, så vi står altid klar til at besvare din henvendelse. Tag endeligt kontakt på tlf. 98 12 80 13 eller pr. mail på wjgreibe@mail.dk. Vi dækker et større område omring Aalborg og har desuden afdelinger i såvel Himmerland som Nordjylland.