facade

Hjælp ved dødsfald

Få den rette hjælpe ved dødsfald

Står du i en situation, hvor en af dine nærmeste er gået bort, eller er du ved at forberede dig på et muligt dødsfald i familien?

Hos Vejgaard Begravelsesforretning har vi mange års erfaring med at yde den støtte, hjælp og rådgivning der skal til, for at skabe overskuelighed i en ellers uoverskuelig tid. Vi varetager både begravelser og bisættelser, og vi sørger for, at afskeden forløber planmæssigt og respektfuldt.

Vi har afdelinger i Aalborg, Arden, Storvolde og Løgstør og kan derfor hjælpe i forbindelse med dødsfald i det meste af Nordjylland og Himmerland.

Det er meget individuelt hvor meget man ønsker at medvirke i planlægningen. For os er udgangspunktet, at alle dem der skal høres bliver hørt, og at du får mulighed for at medvirke i alt hvad du ønsker at medvirke i. Men det praktiske kan du trygt overlade til os. Vi tager os af alt fra anmeldelse af dødsfaldet, aftale med kirke om ceremoni og gravsted, kontakt til stenhugger, hjælp til at finde den rigtige urne eller kiste, transport og hvilken begravelseshjælp du ellers måtte have brug for.

 

Lad os hjælpe igennem hele forløbet

Her på hjemmesiden kan du danne dig et overblik over vores udvalg af urner, kister og blomsterdekorationer. Hvis du synes det virker uoverskueligt at tage stilling til, kan du trygt overlade beslutningerne til os.

Vi er meget opmærksomme på, at en begravelse ikke kan gøres om, og vi har den erfaring der skal til for at sikre, at forløbet bliver gennemført på en værdig og respektfuld måde. For os er det vigtigste, at du får tid til at bearbejde tabet på din egen måde og i dit eget tempo.

Vejgaard Begravelsesforretning

Hadsundvej 24, 9000 Aalborg
Tlf.: 98 12 80 13

Arden Begravelsesforretning

Vestergade 3, 9510 Arden
Tlf.: 98 56 11 76

Terndrup Begravelsesforretning

Løgtagervej 25, 9280 Storvorde
Tlf.: 98 33 62 55

Winie Juels Begravelsesforretning

Løgtagervej 25, 9280 Storvorde
Tlf.: 98 31 37 00

Midtfjord Begravelsesforretning

Købmagergade 47, 9670 Løgstør
Tlf.: 98 67 17 11

Den Lokale i Hadsund

Løgtagervej 25, 9280 Storvorde
Tlf.: 98 57 17 00

I familiens varetægt siden 1965

Vejgaard Begravelsesforretning blev overtaget af Ib Juel tilbage i 1965. Siden har forretningen været i familiens varetægt. I 1988 overtog Winie Juel forretningen, og hun driver Vejgaard Begravelsesforretning den dag i dag. Vi har gennemgået to større udvidelser i hhv. 1997 og 2004, og har nu afdelinger i Sejlflod, Midtfjord, Arden, Terndrup og Hadsund, foruden den oprindelige forretning i Vejgaard.

På trods af, at vores forretning er blevet væsentligt udvidet, er det fortsat de samme værdier som dominerer på tværs af afdelingerne; tålmodighed, respekt og værdighed.

Kontakt os

Vores telefon er åben 24 timer i døgnet. Vi står altid klar til at besvare din henvendelse, hvad enten du ønsker at vi skal varetage en begravelse, eller blot har brug for rådgivning og støtte i en svær tid.

Tag derfor endeligt kontakt på  tlf. 98 12 80 13 eller via wjgreibe@mail.dk. Vi dækker et større område omring Aalborg, Arden, Hadsund, Mariager og har desuden afdelinger spredt ud i såvel Himmerland som Nordjylland.