facade

Min sidste vilje

Indtast navn, telefonnummer, e-mail og adresse for at få fremsendt et gratis eksemplar af "Min sidste vilje".

Vejgaard Begravelsesforretning

Hadsundvej 24, 9000 Aalborg
Tlf.: 98 12 80 13

Arden Begravelsesforretning

Vestergade 3, 9510 Arden
Tlf.: 98 56 11 76

Terndrup Begravelsesforretning

Løgtagervej 25, 9280 Storvorde
Tlf.: 98 33 62 55

Winie Juels Begravelsesforretning

Løgtagervej 25, 9280 Storvorde
Tlf.: 98 31 37 00

Midtfjord Begravelsesforretning

Købmagergade 47, 9670 Løgstør
Tlf.: 98 67 17 11

Den Lokale i Hadsund

Løgtagervej 25, 9280 Storvorde
Tlf.: 98 57 17 00

Min sidste vilje – del dine ønsker med dine nærmeste

Min sidste vilje er din og dine pårørendes sikkerhed for, at din sidste tid og endeligt din afsked bliver, som du har ønsket den. Det er et dokument, der er designet til at hjælpe dig med at tage stilling til en række praktiske og omsorgsrelaterede spørgsmål i forbindelse med din afsked, og så er den din garanti for, at din vilje i sandhed finder sted. Det er samtidigt en hjælp til pårørende og efterladte, der igennem Min sidste vilje kan blive bekendt med, hvad du forstod ved en god afsked. Her på siden kan du læse mere om, hvad Min sidste vilje indebærer, hvilke overvejelser du forventes at gøre dig, og hvor og hvordan du kan udfylde den.

Du behøver ikke gøre det alene

Ens egen død vil ofte være et svært samtaleemne. Der er mange, der finder det betryggende at oprette Min sidste vilje med familie, hvor man kan forklare baggrunden for ens ønsker og få input fra de efterladte, men for mange er det også hårdt at udfylde Min sidste vilje i selskab med familiemedlemmer. Derfor tilbyder vi naturligvis også, at du kan tale med en af vores bedemænd om dine ønsker og få hjælp af dem til at oprette og udfylde Min sidste vilje. I forbindelse med oprettelsen vælger du, hvilke pårørende, der skal få kendskab og adgang til Min sidste vilje før og/eller efter dit dødsfald.

Det er muligt at udfylde Min sidste vilje i papirform såvel som elektronisk. Det anbefales, at man udfylder den elektronisk, da man på den måde er sikker på, at ens ønsker opbevares centralt og sikkert over tid, og hvor det også er nemmere løbende at tilpasse sine ønsker.

Sådan forbereder du dig på at udfylde Min sidste vilje

Min sidste vilje beder dig overveje en række forhold, der er relevante for din sidste tid og tiden efter dit dødsfald. Du vil for eksempel blive bedt om at tage stilling til forhold som genoplivning og medicinsk behandling, hvor du ønsker at tilbringe din sidste tid, hvordan din begravelse skal foregå, testamente og lignende. I Min sidste vilje er det også muligt for dig at oprette en fremtidsfuldmagt, så andre kan handle på dine vegne, hvis du engang ikke længere kan tage vare på dine egne interesser.

Det er også i Min sidste vilje, at man tager stilling til praktiske forhold som abonnementer og kontingenter til for eksempel blade- og avisabonnementer, så dine pårørende let kan opsige de relevante services. Min sidste vilje giver dig også mulighed for at tage stilling til organdonation, så dine pårørende ikke ender med dette spørgsmål.

Hvis du har spørgsmål til Min sidste vilje, sidder vi hos Vejgaard Begravelsesforretning klar til at hjælpe i samtlige af vores syv afdelinger i Nordjylland.

 

 

Klik her for at hente "Min sidste vilje"