facade

Kister

Vi hjælper dig med at finde den rette kiste

Har du brug for hjælp til at finde den rette kiste til en kommende begravelse? Så kan du hos Vejgaard Begravelsesforretning finde et stort udvalg af kister i forskellige farver og udsmykninger. Dermed kan du være sikker på, at du finder en kiste, som afspejler den afdødes personlighed og stil.

Kister til både begravelser og bisættelser

For mange mennesker er det et personligt valg, om man vil begraves eller bisættes. Ved en traditionel begravelse bliver den afdøde båret ud i kirkegården, hvor begravelsesceremonien efterfølgende finder sted. Her vil præsten sige et par ord, mens der kastes jord på kisten. Ved en bisættelse bliver den afdøde kørt til krematoriet efter ceremonien i kirken.

Med to forskellige former for begravelser stilles der også forskellige krav til kisterne. En kiste til en traditionel begravelse kræver blandt andet et mere robust låg, som skal kunne holde til 4,5 ton jord. Det skal en kremationskiste til gengæld ikke, men da kisten skal brændes, stilles der nogle særlige miljøkrav til kistens materialer, heriblandt at kisten ikke har mere end 100 g metaldele. Kisten skal også have vandbaseret maling samt være godkendt af krematorieforeningen i Danmark.

Bæredygtig bisættelse og miljøvenligt kistekoncept

Hos Vejgaard Begravelsesforretning er vi stolte af at introducere vores grønne kistekoncept. Vi forstår vigtigheden af at tage ansvar for vores miljø, selv i svære tider. Vores kistekoncept er udviklet med fokus på bæredygtighed, og vi tilbyder et bredt udvalg af miljøvenlige kister til bisættelse.

Vi har nøje udvalgt miljøvenlige materialer, der er skånsomme for naturen. Vores kister er fremstille og produceret med minimal miljøpåvirkning. Vi lægger vægt på at levere produkter, der opfylder de højeste miljøstandarder, samtidig med at de er smukke og værdige for en sidste afsked.

Vi står klar til at rådgive dig om vores grønne kistekoncept, og sikrer at du får den rette vejledning til at træffe det bedste valg for en bæredygtig bisættelse. Tag kontakt til os, så vi sammen kan skabe en smuk og meningsfuld afsked med et miljøvenligt fokus.

Vi kan hjælpe dig i dag

Hvis du ønsker hjælp til at finde den rette kiste til en begravelse eller bisættelse, er du velkommen til at kontakte os på telefon 98 12 80 13, eller ved at sende os en mail på wjgreibe@mail.dk, så vil vi vende tilbage på din henvendelse snarest muligt. Vi har afdelinger i Aalborg, Arden, Storvolde og Løgstør, og dækker hele Nordjylland og Himmerland.

 

Trækister

Nr. 1

Smuk klassisk model m/runde former. Underkisten udført i træfiberplade eller lamineret fyrtræ. Fås med og uden dekorationer på underkist

NR 2

Smuk klassisk model m/runde former og perlestaff kant rundt på låget. Underkisten udføres i træfiberplade eller lamineret fyrtræ. Fås med og uden dekorationer på underkiste.

NR. 6

Enkel stilren model hvor underkisten er udført af træfiberplade, og låget af massiv fyr. Uden metal i hjørne- samlingerne. Fås med og uden dekorationer på underkiste.

NR 7 Natur

Enkel stilren model, helt i fyrtræ, dog er bundpladen af trafiber- plade. Uden metal i hjørne- samlingerne.

NR 10 BG

Smuk klassisk model med dyrt udseende, Runde former og højt låg. Underkisten udføres i træfiberplade. Fås med og uden dekorationer på underkiste.

NR. 14

Klassisk kiste med høj rummelig låg. Underkiste og låg er udført af trafiber- plade og lågsiderne er formspændte. Fås med og uden dekorationer på underkiste.

NR. 15 G

Smuk design i tidløs design. Under- kisten er udført af træfiberplade, og låget af massiv fyr og træfiberplade. Uden metal i hjørnesamlinger. Fås med og uden dekorationer på underkiste.

NR 15 Mahogni

Smuk mahogni lignende model i tidløs design. Underkisten er udført af træ- fiberplade, og låget af massiv fyr og træfiberplade. Uden metal i hjørnesamlinger.

NR. 72

Elegant model i massiv birk. Lakeret og med miljøvenlige håndtag. Leveres med fabriksmonteret polstring.

NR. 42

Elegant ornementeret model udført i massiv eg. Lakeret og med bære- stænger. Kan leveres med fabriks- monteret polstring af låg og under- kiste.

NR. 50

Meget eksklusiv model udført i kirsebær. Mahogni bejset og lakeret. 2 delt låg. Bærestænger af træ. Elegant fabriks- monteret polstring af låg og under- kiste.

NR 45

Elegant stilren model udført i massiv eg. Leveres ikke med fabriksmonteret polstring.

Kremationskister

NR. 1P

NR. 2P

NR 1K

NR. 5

NR. 5K

Nr. 1P

NR. 8G

Enkel stilren model udført af træfiber- plade. Uden metal i hjørnesamlinger. Fås med og uden dekorationer på underkiste.

NR. 6P

NR. 20

Smuk enkel model udført af træfiberplade. Uden metal i hjørnesamlinger. Fås med og uden dekorationer på underkiste.

NR. 40, 60, 75

NR. 40, 60

NR. 95, 130, 170