facade

Urner

Vi fører et stort udvalg af urner

Er du på udkig efter en urne, som din kære kan blive bisat i? Så kan vi hos Vejgaard Begravelsesforretning hjælpe dig med at finde den helt rette urne. Vi fører nemlig et stort udvalg af urner, der kommer i forskellige farver og materialer, således du kan finde en urne, der både passer til den afdødes personlighed, og som følger kravet om nedbrydning indenfor 10 år efter nedsættelse.

Urner i alskens farver og materialer

Hos os finder du et stort udvalg af urner fra Heilskov, der er Danmarks ældste producent af kister og urner, og som producerer urner i forskellige miljørigtige materialer og farver. Forinden bisættelsen, bliver den afdøde lagt i en kremationskiste, som efterfølgende bliver kremeret. De jordiske rester bliver derefter lagt i en urne, som bliver begravet.   

Urner er ikke underlagt nogle officielle krav, og du kan derfor finde en urne i alskens farver og materialer, ligesom de også kommer i mange forskellige udformninger. Dog er de mest populære urner fremstillet i biodynamiske materialer, som bliver opløst med resten af jorden efter 10 år.

Hvis den afdøde havde et særligt forhold til havet, kan en bisættelse også finde sted til søs. Her kommer urnen i et helt andet materiale, der på en miljøvenlig måde bliver opløst i vandet.

Vi er kun et opkald væk

Hvis du ønsker hjælp at finde den helt rette urne, er du velkommen til at ringe til os på telefon 98 12 80 13, eller du kan sende os en mail på wjgreibe@mail.dk, så vil vi vende tilbage på din henvendelse. Vi har afdelinger i Aalborg, Arden, Storvolde og Løgstør, og dækker hele Nordjylland og Himmerland.

 

Udvalg af urner

Bark 475M

Hydria

Bark 475I

Bark 460I

Bark Barn

Bark 460M

Kehlert

Keramik

Ler Barn

Keramik Firkant

Ler m. kant

Ler m. øre

Ler u. øre

Metal

Ø urne 4 kit

Ø urne 3 brun

Ø urne 1 hvid

Ø urne 2 rød

Ø urne 5 lysblå

Ø urne 6 grøn

Ø urne 9 bordeaux

Ø urne 7 sort

Ø urne 8 grøn

Ø urne 10 blå

Ø urne 11/12

Ø urne 15/17/16/14 blomst

Søholm

Søurne pap

Stentøj

Stentøj mat

Træ, rund

Træ firkant